070-497 39 03

Trädfällning på Vätö

Säker och avancerad trädfällning på Vätö

Trädfällning på Vätö

Vi på Lindeberg Trädfällning fäller dina träd på Vätö på ett smidigt och säkert sätt. Vi har gedigen erfarenhet och kunskap samt är utbildade för att fälla träd och utföra andra trädarbeten. 

Trädfällning på Vätö

Vi fäller träd åt både privatpersoner, företag och föreningar. Vi har kunskapen att utföra trädfällning på Vätö på både tomt, skog och i stadsmiljö. Dock är alla träd unika och platsen de finns på har olika förutsättningar. Därför åker vi alltid ut till dig innan och tittar på uppdraget. Ibland kan man inte alltid fälla träden från marken på grund av yttre omständigheter såsom elledningar, begränsad yta eller byggnader intill. Då utför vi trädfällningen på andra sätt vilket kan vara att ta ner trädet sektionsvis eller att använda en skylift eller kranbil. 

Trädfällning ska utföras med försiktighet, säkerhetstänk och en väl planering då det annars kan orsaka stor skada. Därför har vi har tillgång till de maskiner och verktyg som krävs för en professionell och säker trädfällning. Vi har också motorsågskörkort ABC och ESA-röj (arbete nära elledning). Självfallet har vi även försäkring och de utbildningar som krävs för trädfällning. 

Trädarbeten på Vätö

Ibland behöver och vill man inte fälla hela trädet. Det kan räcka med beskärning, kronreducering och hamling. Det är bra att ha i åtanke eftersom det gör nytta för naturen, djuren och klimatet att behålla träd eller delar av träd. Även döda träd fortsätter att göra nytta. 

Vill du även ha hjälp med att forsla bort grenar, ris och kvistar så erbjuder vi även sådana kringtjänster. Vi utför även stubbfräsning och flisning om det önskas. Prata med oss för en skräddarsydd lösning för dina behov. 

Lindeberg trädfällning på Vätö

Utförs arbetet på din privata tomt åt dig som privatperson så kan du med fördel använda dig av RUT-avdraget. Du kan då få 50 % skattereduktion på arbetskostnaden. 

Vi är givetvis momsregistrerade. 

Prata med oss om vad du önskar få gjort. Vi är lyhörda och utför ett professionellt och säkert arbete. Välkommen att höra av dig för frågor eller bokning.