070-497 39 03

Flisning

Vi flisar grenar och ris.

Vi utför flisning av av ris, grenar och stambitar. Prata med oss på Lindeberg trädfällning för professionell hjälp.

Vi kan med vår flismaskin flisa ris, grenar och stambitar upp till 15 cm/diameter. Flisen kan spridas ut i naturen eller läggas i hög. Flisen kan användas som gödning och att hålla fukt kvar i häckar och rabatter. Man kan även använda flisen som utfyllnadsmaterial eller till gångstigar i trädgården med mera. Vill man inte behålla flisen kan vi även transportera bort den.

 

Fördelar med Flisning

Flisning är ett effektivt sätt att hantera ris, grenar och stambitar som blir över efter trädfällning. Genom att flisa dessa material kan man enkelt återanvända flisen i trädgården. Flis fungerar utmärkt som gödningsmedel och hjälper till att hålla kvar fukt i rabatter och häckar, vilket förbättrar växtligheten. Dessutom kan flisen användas som utfyllnadsmaterial eller för att skapa gångstigar, vilket gör trädgården mer lättillgänglig och estetiskt tilltalande.

 

Miljövänligt och Praktiskt

Att flisa träavfall är inte bara praktiskt utan också miljövänligt. Istället för att transportera bort stora mängder trädavfall kan man med hjälp av flismaskinen omvandla detta till nyttigt material på plats. Detta minskar transportkostnader och miljöpåverkan. Dessutom bidrar flisen till att förbättra jordens kvalitet när den bryts ner, vilket främjar en hållbar trädgårdsskötsel. Att återvinna träavfall på detta sätt är en hållbar lösning som gynnar både naturen och trädgårdsägaren.

 

Professionell Hjälp och Utrustning

För att få bästa möjliga resultat är det viktigt att anlita professionella tjänster för flisning. Lindeberg Trädfällning erbjuder expertis och avancerad utrustning som kan hantera grenar och stambitar upp till 15 cm i diameter. Med deras hjälp kan man säkerställa att flisningen utförs effektivt och säkert. De erbjuder också möjlighet att transportera bort flisen om man inte vill behålla den, vilket gör processen enkel och bekväm för kunden. Att använda professionell hjälp garanterar en smidig och kvalitativ flisningstjänst.