070-497 39 03

Stubbfräsning

Vi fräser era stubbar

Vi hjälper er fräsa era stubbar på ett säkert, smidig och skonsamt sätt. Prata med oss på Lindeberg trädfällning om era önskemål gällande stubbfräsning.

Har du stubbar kvar på din tomt efter att ha fällt ner träd? Vi utför stubbfräsning på ett säkert och smidigt sätt. Vi på Lindeberg trädfällning har utbildning, goda kunskaper och erfarenheter för att hjälpa dig med trädvård, trädfällning, flisning och stubbfräsning mm.

Låt våra proffs utföra stubbfräsningen

 

Tycker du att stubbarna är i vägen eller ser tråkiga ut så kan vi komma och fräsa ner dem med vår stubbfräs. Oavsett om det är vi eller någon annan som har fällt dina träd så kan du självfallet anlita oss för att fräsa bort stubbarna. Vi hjälper dig oavsett om det är en eller flera stycken stubbar. Vi har tillgång till de verktyg och maskiner som behövs för att fräsa stubbar på rätt sätt med en bra planering.
 

Stubbfräsning är ett skonsamt och smidigt tillvägagångssätt för att få bort en stubbe. Det gör inte någon särskilt åverkan på tomt eller gräs och kvar blir bara hålet efter stubben som kan fyllas med spån och jord. Oftast kan även gamla stubbar och rotvältor fräsas ner. Har en djupare fräsning gjorts så kan du passa på att plantera ett nytt träd, buske eller annat där stubben har stått. Vår stubbfräs gör minimal skada på gräsmatta och mark. Den är liten och smidig och tar sig lätt fram även om det kan vara trånga och ojämna markförhållanden.

Ta vara på spånet från stubbarna

 

När stubbfräsningen har genomförts så kommer det finnas en hel del spån kvar. Detta kan vara bra att lägga i hålet efter stubben. Överst kan man lägga lite jord som man kan så gräsfrön i. Annars kan spånet användas som täckmaterial i rabatter, häckar och annat.

 

Effektiv Stubbfräsning

På Lindebergs Trädfällning specialiserar vi oss på professionell stubbfräsning, en miljövänlig metod för att avlägsna störande trädstubbar från din tomt. Vår avancerade utrustning och erfarna operatörer säkerställer att arbetet utförs snabbt och effektivt, utan att skada omgivande landskap eller infrastruktur. Med vår tjänst kan du enkelt återställa din trädgård eller tomt till sitt ursprungliga skick, perfekt för både nya planteringar och landskapsprojekt.

 

Professionell trädvård

Vi har en bred kundkrets som består av bland annat privatpersoner, företag och föreningar. Vi har på så sätt, tillsammans med våra utbildningar, väldigt goda erfarenheter av trädvård i olika utsträckningar och förutsättningar. För privatpersoner, där vi utför tjänsten på tomten, kan man få 50 % skattereduktion på arbetskostnaden.

Vi är flexibla och kan, om så önskas och vid behov, kombinera fler av våra tjänster vi erbjuder. Prata med oss så sätter vi ihop en plan tillsammans.